Anonyma narkomaner i norra Sverige,  nanorr.org, en del av anonyma narkomaner Sverige.
 

Anonyma Narkomaner - en resurs i samhället

Det här sidan informerar om hur Anonyma Narkomaner verkar i samhället. Vill du veta mer om någon av våra nedanstående tjänster, gå till kontaktsidan och välj det som passar bäst i ärendefältet. Här följer några punkter som kan vara bra att tänka på för er som vill komma i kontakt med Anonyma Narkomaner.

Information till allmänheten

Offentliga informationsmöten annordnas av NA-medlemmar för att informera samhället om Anonyma Narkomaners existens och vår tillgängliga service. Tillhör du en yrkesgrupp eller är du representant för en intressegrupp, skolklass eller liknande och vill veta mer om Anonyma narkomaner kan du ta kontakt med oss för att få veta mer om hur en offentlig information går till.

För sjukhus och institutioner

När våra medlemmar anordnar möten eller presentationer på sjukhus, fängelser, behandlingshem, avgiftningskliniker och andra institutioner, introduceras de närvarande i en del av grunderna i Anonyma Narkomaners program. Syftet är att föra NA:s budskap om tillfrisknande vidare till beroende som inte har full tillgång till vanliga NA-möten.

Litteratur

Vår litteratur omfattar ett flertal böcker, pamfletter, några i blindskrift eller storstil. Anonyma Narkomaners litteratur publiceras på engelska och översätts till flera språk, bland annat svenska.